over ons

GESCHIEDENIS
GaySpiritFriends en Spirit Journeys werken sinds 2011 samen aan een Europese retraite voor gay, bi en queer mannen.

Spirit Journeys, een Amerikaanse organisatie, verzorgt al meer dan 25 jaar retraites, weekenden en reizen voor gay, bi en queer mannen.
De faciliteerders van Spirit Journeys hebben al vele mannen van over de hele wereld geïnspireerd met hun workshops en reizen.GaySpiritFriends, een Nederlandse organisatie, is in 2011 opgericht voor het samenbrengen en inspireren van gay, bi en queer mannen voor betekenisvolle connecties.
Plezier, gastvrijheid, zelfontwikkeling, ontspanning, ontdekking, respect, andere manier van samenkomen, is wat wij willen cultiveren.

''Nadat ik een retraite bij Spirit Journeys in New Mexico volgde in 2011, voelde ik me zeer geïnspireerd om Hunter Flournoy te vragen of hij zijn programma in België wilde organiseren met mij.
Het is een groot avontuur geworden sindsdien. Onze professionele samenwerking, maar zeker ook onze vriendschap is enorm gegroeid de afgelopen jaren.
We hebben vele interessante, mooie, lieve, inspirerende, sexy mannen mogen leren kennen en we zijn zeer enthousiast dat we elk jaar de retraite samen mogen organiseren met een geweldig team en met enthousiaste mannen uit de hele wereld.''
- Danny -


FOCUS

Onze focus voor de retraite ligt bij een internationale groep mannen, gay/bi/queer.
Alle leeftijden, nationaliteiten, vrijgezellen en mannen in relatie zijn van harte welkom.

De workshoptaal is Amerikaans Engels, maar onderling is er altijd een keuze om te praten in je moedertaal. 


MISSIE
Gelijkgestemde homo/bi/queer mannen van over de hele wereld samenbrengen voor zelfontwikkeling, inspiratie, ontspanning, plezier en meer.
We bieden een multidisciplinair, multicultureel programma aan bij de retraite in een veilige, warme en plezierige setting.


- Elke reis begint met het openstellen voor nieuwe ervaringen en het nemen van een eerste stap! -

We nodigen je van harte uit voor een mooie, avontuurlijke en inspirerende week.

''One way to get the most out of life is
to look upon it as an adventure.''
- William Feather -