intimate connection weekend

2024 INTIMATE CONNECTION WEEKEND
Vreugdevolle verkenning, ontspanning, plezier en intimiteit met HBTQ-mannen. Gecreëerd door GaySpiritFriends & Spirit Journeys.

Wanneer:
Vrijdag 11 oktober - zondag 13 oktober, 2024.
Inchecken: Vrijdag 11 oktober, 14.00u
Afscheid: Zondag 13 oktober, 16.00u
Waar: Charneux, België
Prijs: € 470,-
Met Vroeg-Boek Korting: € 445,- (met € 25,- korting t/m eind Maart of tot uitverkocht!)


IN HET KORT: WAAR GAAT ONS WEEKEND OVER?
Ons zorgvuldig samengestelde programma gaat in op een spectrum van thema's die aansluiten bij de uiteenlopende ervaringen van GBTQ-mannen.
Of je nu op zoek bent naar vriendschappen, relaties nastreeft, worstelt met eenzaamheid, herstelt van liefdesverdriet, verslaafd bent aan dating apps, verlangt naar lichamelijke aanraking of je wilt verbinden in speelsheid met andere mannen, dit weekend is ontworpen om deze thema's en de verschillende facetten van je persoonlijke reis aan het licht te brengen. 


HET PROGRAMMA
Het programma bevat een balans van groepssessies en vrije tijd om met elkaar in contact te komen.
Begeleide bewegingsoefeningen, diep delen, ademwerk, visualisaties, schrijfoefeningen, persoonlijke contemplatie, speelse groepsoefeningen en buddywerk zijn slechts enkele van de activiteiten die tijdens de workshops worden aangeboden.

Er is geen eerdere ervaring nodig voor de geplande activiteiten.

Liefdevolle en aandachtige instructie, begeleiding en ondersteuning wordt gedurende het hele weekend gegeven. Het enige wat je hoeft te doen is op te komen dagen met openheid en enthousiasme om volledig deel te nemen aan de groepsactiviteiten en ten volle te profiteren van de mogelijkheid om in het gezelschap te zijn van andere HBTQ mannen in een setting vrij van pretentie en oppervlakkigheid. De basis van al onze retraites en workshops is een opmerkelijke ervaring van intimiteit, vertrouwen, koestering, en eerlijke communicatie die zich onder de deelnemers ontvouwt.
Bij het Intimate Connection Weekend ligt de focus op het openen van onze hart connectie, het laten groeien van de capaciteit om intimiteit te kunnen ervaren, en op vaardigheden om gezonde, veerkrachtige relaties op te bouwen.
Samen zullen we de gedachten en gevoelens die ons ervan weerhouden om bevredigende relaties met andere mannen te hebben, onderzoeken en loslaten. Met de steun van onze broeders, zullen we onze gedachten en harten ontsluiten en onszelf toestaan om lief te hebben en geliefd te worden.

Op basis van de nieuwste ontdekkingen op het gebied van interpersoonlijke neurobiologie, 'Somatic Experiencing', evolutionaire biologie en positieve psychologie, zullen we onderwerpen onderzoeken als:

- Het cultiveren van Veiligheid, Vertrouwen, Kwetsbaarheid, en Intimiteit;
- Werken aan de angsten en gewoonten die intimiteit saboteren;
- Het creëren van een diep belichaamde verbinding;
- Het bouwen van de fundamenten voor sterke relaties;

Onze tijd samen zal een verkennende , belichaamde en inspirerende ervaring zijn.

We zullen diep naar onszelf kijken en de verhalen en wonden blootleggen die ons ervan weerhouden een vrij en vreugdevol leven te leiden.
We zullen deze verhalen doorzien en liefde brengen naar deze wonden, onszelf bevrijden om onszelf te zijn, ons ware zelf.
Hoe vrijer we zijn, hoe meer we openstaan voor anderen en hoe gemakkelijker liefde zijn weg kan vinden in ons leven. Niets is sexier of beminnelijker dan authenticiteit!
We zullen onszelf en elkaar de veiligheid en toestemming geven om ons open te stellen voor plezier, vreugde en gelach.


TIJDSCHEMA Intimate Connection Weekend 2024
Het schema kan kleine wijzigingen ondergaan. Aan dit schema kunnen geen rechten worden ontleend.

VRIJDAG
14.00 Inchecken
15.00 Welkom soep & vrije tijd
16.00 Welkom sessie
18.30 DINNER
20.00 Avond sessie

ZATERDAG
08.30 Ochtend oefeningen
09.00 ONTBIJT
10.30 Ochtend sessie
13.00 LUNCH
14.30 Middag sessie
17.00 Vrije tijd
18.30 DINER
20.00 Avond sessie

ZONDAG
08.30 Ochtend oefeningen
09.00 ONTBIJT
10.30 Ochtend sessie
13.00 LUNCH
14.00 Middag sessie
15.30 Inpakken
16.00 Afscheid


OVER DE ACCOMMODATIE
De boerenhoeve, daterend uit ± 1650, heeft oorspronkelijk dienst gedaan als stroopstokerij. Na een grondige restauratie heeft het pand echter niets aan nostalgie ingeboet. Elke ruimte ademt de sfeer van nostalgie en kent tal van verrassingen. De landelijk ingerichte vakantiewoning heeft een royale inhoud en een speelse indeling verdeeld over diverse niveaus en vertrekken. We kunnen gebruikmaken van vele moderne gemakken in een nostalgische setting. Er is een zeer mooie workshopruimte met houten vloer waarin we dagelijks zullen vertoeven. De accommodatie beschikt over een groot terras en tuin aan de achterzijde, met een prachtig uitzicht over de weilanden. Ook hier zullen we met veel plezier gebruik van maken tijdens ons verblijf.


ALLE PRAKTISCHE INFORMATIE OP EEN RIJ

WEL EN NIET INBEGREPEN IN HET WEEKEND

INBEGREPEN IN HET WEEKEND
- Verblijf in een prachtig gerenoveerde 17e eeuwse boerderij, met 21e eeuws comfort;
- 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner van een professionele kok;
- Suggesties en hulp bij reisarrangementen indien nodig;
- Inspirerende, leuke, professionele workshops en levendige discussies met andere GBTQ-mannen;
- Speelse, bezielde, intieme ervaringen met GBTQ-mannen van over de hele wereld;
- Sauna en gebruik van gemeenschapsruimtes (met pooltafel, sjoelbak, tafeltennis).

NIET INBEGREPEN IN HET WEEKEND
- Reis- en transferkosten;
- Verzekeringen: wij raden iedereen aan een reis-,  annulerings- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
- Beddengoed en handdoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt deze tegen een kleine meerprijs selecteren in de webshop tijdens het inschrijven.

TAAL

TAAL
Alle workshops worden in het Engels gegeven. We kunnen het vertalen naar het Nederlands of Duits. Tijdens oefeningen en pauzes, of als je vragen hebt, ben je vrij om je in je moedertaal uit te drukken. Af en toe kunnen we vertalingen in andere talen aanbieden, maar alleen als er deelnemers zijn die met die vertalingen kunnen helpen.

SLAAPARRANGEMENTEN

SLAAPARRANGEMENTEN
Er zijn GEEN eenpersoonskamers beschikbaar. Alle kamers zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Je krijgt willekeurig een kamer toegewezen.

SNURKERS EN LICHTE SLAPERS

SNURKERS EN LICHTE SLAPERS
Houd er rekening mee dat je in een groepsaccommodatie verblijft!
Hoewel het een prachtig huis is, hebben we beperkte ruimte om mensen naar andere slaapruimtes te verplaatsen. Als je weet dat je een aanzienlijk snurkprobleem hebt, raden we je aan mogelijke oplossingen te zoeken voordat je je inschrijft. In de geest van het bevorderen van een harmonieuze omgeving voor iedereen, moeten we luide snurkers naar een aparte slaapruimte verhuizen. Onze ervaring is dat de meeste lichte slapers goed slapen tijdens onze evenementen, maar wees je ervan bewust dat je niet alleen bent in de slaapkamers. We zullen lichte slapers waar mogelijk bij elkaar plaatsen.

DE ACCOMMODATIE, mogelijkheden en beperkingen

DE ACCOMMODATIE, mogelijkheden en beperkingen
We verblijven in een prachtige oude gerenoveerde stenen boerderij met een grote capaciteit en een interessante indeling van kamers en verdiepingen. Houd er rekening mee dat er een aantal treden en trappen kunnen zijn die een uitdaging kunnen vormen voor sommige personen. Als je een ernstige handicap hebt, neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden en beperkingen te bespreken. Dit is een residentiële retraite: alle deelnemers verblijven in het huis (in plaats van hotels, campers of lokale accommodaties).

MAALTIJDEN

MAALTIJDEN
We volgen geen specifieke voedingsfilosofie, maar we doen ons best om voldoende gezond en lekker eten aan te bieden, waaronder een mix van smakelijke Bourgondische streekgerechten bereid door onze professionele kok. Als je dieetbeperkingen hebt, of als je vegetariër of veganist bent, zullen we ons best doen om je tegemoet te komen. Er zal een mogelijkheid zijn om dit later te vermelden in een vragenlijst die we je zullen toesturen nadat je je hebt ingeschreven voor het evenement.

HOE KOM JE BIJ DE ACCOMMODATIE

HOE KOM JE BIJ DE ACCOMMODATIE
Je kunt de locatie bereiken met de auto (details volgen later).
Het dichtstbijzijnde treinstation is Luik-Guillemins. Wij zullen ophaaldiensten regelen op dit treinstation en helpen bij het organiseren van carpools.

VRIJE TIJD

VRIJE TIJD
Naast de aangeboden workshops is er ook genoeg vrije tijd om de andere mannen te leren kennen, tijd voor jezelf te nemen en alle hoeken van het prachtige huis te verkennen, of een mooie wandeling in de omgeving te maken. Er is ook een 6-persoons sauna waar je kunt ontspannen en een recreatieruimte waar je spelletjes kunt spelen (waaronder een pooltafel, sjoelbak en tafeltennis). Vlakbij is een oud klooster met een winkel waar je verschillende regionale producten kunt kopen.