OKTOBER 2022 is ons 10-JARIG JUBILEUM in België.

Tien jaar lang hebben GaySpiritFriends (Nederland) en Spirit Journeys (Verenigde Staten) speelse, inspirerende en hart-openende bijeenkomsten gecreëerd voor HBTQ-mannen tijdens onze Internationale Gay Retraites, en nu zijn we klaar om dit te vieren!
We nodigen je uit voor ons 10-jarig jubileum.

Maak opnieuw contact met oude vrienden en maak nieuwe vrienden terwijl je deelt in de meest krachtige ervaringen van onze vorige retraites, een aantal prachtige nieuwe verrassingen, en een speciale kans om je retraite ervaring te verlengen. Voor de eerste keer bieden we speciaal voor deze gelegenheid een weekend met workshops aan voorafgaand aan de hoofdretraite. We zullen ons richten op hart-openende oefeningen, het vergroten van ons vermogen tot intimiteit, en het opbouwen van vaardigheden voor gezonde, veerkrachtige relaties.

Je kunt deelnemen aan alleen het weekend, alleen de week, of beide!

  1. Het Intimate Connection Weekend: 3 dagen, van vr 7 t/m zo 9 okt 2022.
    Prijs: € 395,- (Volgeboekt; Wachtlijst)
  2. De Internationale Gay Retraite: 7 dagen, van 10 ma t/m 16 zo 2022.
    Prijs: € 1095,- (Volgeboekt; Wachtlijst)
  3. Beide (10-Jarig Jubileum Weekend + Week): 10 dagen, van vr 7 - zo 16 okt 2022.
    Prijs: € 1490,- (Volgeboekt; Wachtlijst)

Het Intimate Connection Weekend is een inspirerend weekend waarbij de focus ligt op het openen van je hart connectie, het laten groeien van je capaciteit om intimiteit te kunnen ervaren, en op vaardigheden om gezonde, veerkrachtige relaties op te bouwen en te onderhouden. 
Het weekend gaat vooraf aan de Internationale Gay Retraite en kan apart of samen met de retraite week geboekt worden. 

De Internationale Gay Retraite is een volledige week opgebouwd rond vier thema's: het Verkennen van de lessen uit je verleden, het Vieren van je eigen unieke talenten en kwaliteiten, het Zoeken en formuleren van een nieuwe visie en intenties, en tenslotte het Integreren en implementeren van je nieuwe inzichten in jouw leven zodra je weer naar huis gaat. 


Wij bieden een verscheidenheid aan workshop ervaringen tijdens beide evenementen en
een speelse multidisciplinaire aanpak, puttend uit spiritualiteit, psychologie,
en nieuwe ontdekkingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.