Ons Team


Hunter Flournoy
is een inspirerende, warme en openhartige man.


Hij is de directeur en visiehouder van Spirit Journeys, een van de eerste organisaties in de wereld die spirituele reizen en retraites voor LGBTQ mensen aanbood. 

Als warmhartige levenscoach, therapeut en spiritueel genezer, helpt Hunter anderen naar meer krachtige, vreugdevolle levens door middel van zelfliefde, bewuste ademhaling, en een vreugdevol belichaamde spiritualiteitsbeoefening.
Hij is een pionier in het gebruik van ademwerk in trauma- en verslavingsbehandeling en de oprichter van Somatic Breath Coaching. Zijn werk integreert twee decennia als gediplomeerd psychotherapeut met vijfentwintig jaar ervaring in de sjamanistische en extatische mystieke tradities van de wereld.

Hunter biedt individuele sessies per telefoon en in persoon (in Asheville), retraites, ceremonies, en reizen over de hele wereld. 

Voor meer informatie over Hunter en zijn werk, ga naar:
www.spiritjourneys.com Danny Arnoldussen
is een gevoelige, speelse en gepassioneerde man.


Hij is oprichter van GaySpiritFriends en Centrum voor Beweging & Ontspanning.

Danny is een enthousiaste leraar van Zumba Fitness, Zumba Gold, Ashtanga Yoga, Power Yoga en Mindfulness Meditatie. Na de studie cultuur & persoonlijkheidspsychologie, positieve psychologie en mindfulness, specialiseert hij zich momenteel in wetenschappelijke methoden voor het optimaliseren van welzijn en geluk. Als holistisch denker brengt hij graag de werelden van beweging en psychologie bij elkaar. 

Al sinds hij op beide benen kon staan beoefent hij allerlei dansstijlen. Tijdens de evenementen zorgt hij dan ook altijd voor de nodige muziek en dans. Ook voor logistieke vragen kunt je bij hem terecht. Daarnaast zal hij een aantal workshops verzorgen. Tenslotte is hij ook degene die in een oogwenk kan overschakelen van serieus naar speels om alles wat luchtiger te maken als het even te serieus wordt.

Om meer te weten te komen over Danny en GBTQ-evenementen, blijf op deze website. 

Voor meer informatie over Danny en Zumba & Yoga lessen in Kerkrade, ga naar:
www.bodymindrelax.nl Bart Boschmans
is een toegewijde, energieke man en een gepassioneerde foodie.


Hij studeerde hotelmanagement, met specialisatie koksopleiding en alles wat te maken heeft met het ontvangen en verzorgen van gasten.
Zijn passie is voeding en op een gastvrije wijze mensen laten genieten van zijn heerlijke gerechten. Bart werkte jarenlang als traiteur in bijberoep, voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Voor vrienden koken is zijn lust en zijn leven.
Hij verdiept zich graag in de heerlijke gerechten van Yotam Ottolenghi, maar daarnaast ook andere beroemde koks.
Hij ziet er erg naar uit om tijdens het weekend en de week retraite lekkere maaltijden voor jullie te verzorgen.