Ons Team

HUNTER FLOURNOY
Hunter is een inspirerende, warme en openhartige man.
Hij is directeur en visiehouder van het nieuwe Spirit Journeys in Amerika.
Hunter is levenscoach, therapeut en spiritueel heler. Hij helpt mensen met diverse gender- en seksuele identiteiten om meer in hun kracht te komen
en een plezieriger leven te creëren door technieken toe te passen uit zelf-compassie training, ademhalingstraining, en diverse spirituele routines.
Hij is een gecertificeerd Somatisch Ademhalingstherapeut en een pionier in het werken met ademhalingstechnieken bij trauma- en verslavingsbehandelingen.
In zijn werk integreert hij twee decennialang ervaringen als psychotherapeut met meer dan 25 jaar lange ervaringen uit sjamanen en mystieke tradities, inclusief de Boeddhistische, Soefi, Christelijke, Toltec en Currandero tradities.
Hunter biedt individuele sessies aan via telefoon, maar daarnaast ook retraites, ceremonies en reizen over de wereld.
Wil je meer weten over zijn werk, ga dan naar:
www.spiritjourneys.com en www.hunterflournoy.com

DANNY ARNOLDUSSEN
Danny is een energieke, gepassioneerde en speelse man.
Alles wat hij doet, doet hij met passie.
Hij gaat zowel de diepte in tijdens workshops, maar hij schudt de boel ook weer flink los met zijn speelsheid en spontaniteit.
Humor toevoegen aan het hele proces is voor hem essentieel.
Naast sidekick van Hunter en aanspreekpunt voor alle praktische zaken m.b.t. de retraite, verzorgt hij zelf ook een aantal wokshops tijdens de retraite en is hij uw gastheer.
Hij is oprichter van GaySpiritFriends en Centrum voor Beweging & Ontspanning.
Bij laatstgenoemde verzorgd hij al jaren lang met veel plezier Ashtanga en Power Yoga lessen, Zumba Fitness en Gold lessen en Mindfulness Trainingen.
Hij is een veelzijdig man met veel interesses. Zijn opgedane kennis bij o.a. de studies Cultuur- en Persoonlijkheidspsychologie, positieve psychologie en mindfulness integreert hij in zijn programma's en gebruikt hij bij zijn ondernemerschap.
Dansen loopt als een rode draad door zijn leven en hij heeft dan ook al vele dansstijlen beoefend. Muziek en dans zal dan ook zeker op allerlei momenten in de retraite verwerkt worden.

CHRISTOPHE VAN THUYNE
Christophe is een ontzettend aardige, bescheiden man en een geweldig verhalenverteller.
Hij is ietwat verlegen in het begin, maar als hij eenmaal loskomt dan weet hij leuke anekdotes te vertellen en mensen aan het lachen te krijgen met zijn grappen.
Als professioneel gids kent hij vele leuke anekdotes over diverse gebieden en steden.
Hij heeft een master in Archeologie en hij weet de magie te brengen naar het gebied waar we verblijven, door zijn kennis en de vele leuke achtergrondverhalen.
Samen met Klemens zal hij dagelijks heerlijke maaltijden verzorgen tijdens de retraite.
Daarnaast zal hij ook een traditionele trance dance inleiden en begeleiden samen met Hunter en Danny.
Voordat de retraite week start zal hij beschikbaar zijn als gids voor de steden Antwerpen, Brugge en Gent voor drie city trips die tegen een schappelijke prijs als extra geboekt kunnen gaan worden.
Meer informatie daarover volgt binnenkort. Als je interesse hebt in een city trip in deze steden, neem gerust al even contact met ons op

DAVID JELINEK
David is een enthousiaste beweger, scherpzinnig en met empathisch hart.
Hij is gevestigd in Gent / België en werkt als een lichaamsgerichte therapeut en tantrisch werker. Hij gebruikt verschillende therapeutische modaliteiten binnen zijn integrale benadering en biedt zijn vaardigheden aan binnen zijn gemeenschap.
Hij heeft een basistraining als psychotherapeut gevolgd en verdere trainingen gevolgd in lichaamswerk, tantra, ademtherapie, stem- en geluidstherapie, drama- & bewegingstherapie en rituele dansen.
Tijdens de retraite zal hij, samen met het keukenteam, heerlijke maaltijden bereiden en zul je hem regelmatig horen schaterlachen door het huis.
Hij zal Hunter assisteren tijdens de ademsessies en je begeleiden door je ervaring. Daarnaast zal hij ook met assistentie van Christophe een hedendaagse rituele trancedans aanbieden.