Ons Team


Hunter Flournoy
is een inspirerende, warme en openhartige man.


Hij is de directeur en visiehouder van Spirit Journeys, een van de eerste organisaties in de wereld die spirituele reizen en retraites voor LGBTQ mensen aanbood. 

Als warmhartige levenscoach, therapeut en spiritueel genezer, helpt Hunter anderen naar meer krachtige, vreugdevolle levens door middel van zelfliefde, bewuste ademhaling, en een vreugdevol belichaamde spiritualiteitsbeoefening.
Hij is een pionier in het gebruik van ademwerk in trauma- en verslavingsbehandeling en de oprichter van Somatic Breath Coaching. Zijn werk integreert twee decennia als gediplomeerd psychotherapeut met vijfentwintig jaar ervaring in de sjamanistische en extatische mystieke tradities van de wereld.

Hunter biedt individuele sessies per telefoon en in persoon (in Asheville), retraites, ceremonies, en reizen over de hele wereld. 

Voor meer informatie over Hunter en zijn werk, ga naar:
www.spiritjourneys.com Danny Arnoldussen
is een gevoelige, speelse en gepassioneerde man.


Hij is oprichter van GaySpiritFriends en Centrum voor Beweging & Ontspanning.

Danny is een enthousiaste leraar van Zumba Fitness, Zumba Gold, Ashtanga Yoga, Power Yoga en Mindfulness Meditatie. Na de studie cultuur & persoonlijkheidspsychologie, positieve psychologie en mindfulness, specialiseert hij zich momenteel in wetenschappelijke methoden voor het optimaliseren van welzijn en geluk. Als holistisch denker brengt hij graag de werelden van beweging en psychologie bij elkaar. 

Al sinds hij op beide benen kon staan beoefent hij allerlei dansstijlen. Tijdens de evenementen zorgt hij dan ook altijd voor de nodige muziek en dans. Ook voor logistieke vragen kunt je bij hem terecht. Daarnaast zal hij een aantal workshops verzorgen. Tenslotte is hij ook degene die in een oogwenk kan overschakelen van serieus naar speels om alles wat luchtiger te maken als het even te serieus wordt.

Om meer te weten te komen over Danny en GBTQ-evenementen, blijf op deze website. 

Voor meer informatie over Danny en Zumba & Yoga lessen in Kerkrade, ga naar:
www.bodymindrelax.nl David Jelinek
is een enthousiaste beweger, empathisch en scherpzinnig.


Hij is oprichter van Core Eros Exploratie en woont en werkt in Gent (België). David werkt als integratief therapeut en tantrisch-eroswerker. Na zijn basisopleiding als psychotherapeut, volgde hij verdere opleidingen in lichaamswerk, tantra, ademtherapie, stem- en klanktherapie, drama- en bewegingstherapie. 
Momenteel specialiseert hij zich in traumawerk, 'Somatic Experiencing' en lichaam-geest integratiewerk 'Core Strokes'.

Tijdens het 'Intimate Connection Weekend' zal David een aantal workshops aanbieden waarbij lichaamsgericht werk, aanraking, ontwikkelingsgerichte beweging, dans en exploratie de basiscomponenten zijn. 

David biedt individuele sessies aan in Gent.

Voor meer informatie over David en zijn werk, ga naar:
www.coreerosexploratie.be Bart Boschmans
is een toegewijde, energieke man en een gepassioneerde foodie.


Hij studeerde hotelmanagement, met specialisatie koksopleiding en alles wat te maken heeft met het ontvangen en verzorgen van gasten.
Zijn passie is voeding en op een gastvrije wijze mensen laten genieten van zijn heerlijke gerechten. Bart werkte jarenlang als traiteur in bijberoep, voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Voor vrienden koken is zijn lust en zijn leven.
Hij verdiept zich graag in de heerlijke gerechten van Yotam Ottolenghi, maar daarnaast ook andere beroemde koks.
Hij ziet er erg naar uit om tijdens het weekend en de week retraite lekkere maaltijden voor jullie te verzorgen.KEUKENHULP GEZOCHT

Wij zoeken nog iemand die het leuk vindt om tijdens ons weekend en de week retraite
Bart te helpen in de keuken en om ons team te versterken. 
Je hebt geen ervaring met koken nodig (mag wel), wel een goed humeur en teamspirit. 
Voor details, neem even contact met mij op. - Danny -